Святкування презентації житлового комплексу

2012/07/29

8 жовтня в рамках святкування Дня села відбулося офіційне відкриття житлового комплексу компанії «Сіті-Стейт». В урочистостях взяли участь голова Київської обласної адміністрації Анатолій Присяжнюк, голова наглядової ради ТОВ «Сіті-Стейт» Анатолій Юркевич, голова сільради Микола Шмаюн і ряд інших почесних гостей.

Яскраве святкове дійство презентації розгорнулося біля будинку, розташованого по вул. Лесі Українки, 14. Під великими наметами були організовані різноманітні розваги для дорослих і дітей: гостей зустрічали професійні виконавці сучасних і народних пісень, танцюристи, рукодільники, майстри розважального жанру і ін. Офіційній частині презентації з розрізанням червоної стрічки передувала церемонія освячення будинку.

- Завдяки залученню інвестицій соціальна інфраструктура села Щасливе стрімко розвивається, – зазначив Анатолій Присяжнюк. – Приємно, що в Щасливому працюють сумлінні забудовники. До когорти таких відноситься потужна компанія «Сіті-Стейт», яка звела в центрі села сучасний, якісний будинок разом з чудовою прибудинковою територією. Сьогодні подібні новобудови не скрізь побачиш навіть у столиці.

Гості свята на чолі з Анатолієм Присяжнюком та Анатолієм Юркевичем оглянули будинок, в якому зараз вже проживає близько 100 сімей, в тому числі близько 20 дітей. А за півроку з моменту введення будинку в експлуатацію навіть встигли народитися п’ятеро немовлят. На «благополуччя новоселів», за народними прикметами, під час святкування пустився рясний дощ. Однак погодні умови не завадили відпочинку – під навісом тривали веселі гуляння з розвагами, вишуканими напоями та їжею. Розважали щасливчан ВІА «Бадьора» та колектив «Бряц-Бенд».