В Щасливе приїхала «Маша Кейк»

2014/08/20

Минулого тижня в селі Щасливе відкрилася перша кондитерська під назвою «Маша Кейк». Заклад розмістився в житловому комплексі по вулиці Лесі Українки, 14. Тут можна придбати різні кондитерські вироби, тістечка, печиво, торти і т.д.

Вся продукція натуральна. У Щасливому випікають хліб, випічку, печиво, круасани, булочки з різноманітними начинками. Найближчим часом асортимент буде розширений смачною «демократичною» їжею, яку зможуть собі дозволити споживачі з різним достатком: це будуть супи, салати, млинці з різноманітною начинкою. До того ж у «Маші Кейк» продаватимуться лише безалкогольні напої: каву, чай, фреші, коктейлі і т.д.

У пекарні працює шість чоловік. Всі вони місцеві жителі. «Маша Кейк» – сучасне, світле приміщення, яке приємно вражає простотою і одночасно оригінальністю дизайну. Стіни закладу прикрашені малюнками із зображенням європейських будинків, меблі якісні, білого кольору. Створюється враження, що ти побував в одному з куточків Франції, Норвегії або будь-який інший європейській країни. Стіни закладу планують прикрасити малюнками та іншими творчими роботами талановитих місцевих дітей, фотографів, художників, щоб роботами могли милуватися всі відвідувачі закладу. Восени цього року в «Маші Кейк» з’явиться куточок для дітей і мам, де вони в холодну пору року матимуть можливість приємно відпочити і насолодитися ласощами.