Конкурс «Щасливі фасади»

2013/07/29

Компанія «Сіті Стейт» оголошує конкурс на розробку загальної стилізації фасаду (із зазначенням матеріалу виконання) багатоквартирного житлового комплексу. Цей дім буде частиною проекту забудови центральної частини с. Щасливе Київської обл.

Ідея нашого проекту — створення затишного європейського містечка. Перший будинок вже побудований і має свій стиль, тому бажано, щоб оздоблення фасаду нового будинку гармоніювало з ним. У теж час в оздоблення фасаду нового будинку хотілося б додати цікаві деталі, форми і елементи орнаментного декору. Базовий колір фасаду – жовтий, можливі варіації відтінків. Візуалізацію будинку можна переглянути за посиланням. Можливо подальше співробітництво щодо детального опрацювання декоративних елементів з автором вподобаних робіт. Формат робіт — ескізи (в кольорі). Як вихідну точку для роботи використовуйте плани фасадів:

Ви можете за бажанням або роздрукувати їх та малювати зверху, або зробити роботу повністю на комп’ютері. Архів з планами великого формату можна скачати тут. Роботи викладайте в розділ конкурсу на сайті (для цього потрібно завантажити нову роботу і вказати при завантаженні що вона на конкурс). Призовий фонд —500 $. Переможців визначить суддівська колегія.

Початок конкурсу: 2012-06-05. Підбиття підсумків: 2012-08-05.